Alătură-te parteneriatului nostru

Parteneriatul Român de Siguranţă Rutieră reuneşte membri care împărtăşesc interese comune şi depun eforturi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, bazându-se pe principii precum transparenţa, dezvoltarea sustenabilă şi avantajul reciproc. Membrii GRSP România decid asupra proiectelor şi a activităţilor desfăşurate de asociaţie şi recunosc contribuţiile aduse de către ceilalţi membri.

Siguranţa rutieră nu intră doar în atribuţiile sectorului public şi al transporturilor. Efectele directe ale accidentelor rutiere se răsfrâng şi asupra sectorului sănătăţii, sectorului social sau a celui economic. Mai mult, organizaţii internaţionale, precum şi societatea civilă, se implică în activităţi menite să reducă numărul accidentelor rutiere. Iniţiativele sectorului privat sunt, de asemenea, în creştere, printre acestea numărându-se o serie de programe de responsabilitate socială la nivelul unor companii.

Dacă siguranţa rutieră reprezintă o prioritate pentru dumneavoastră sau organizaţia pe care o reprezentaţi, sau dacă doriţi să contribuiţi la îmbunătăţirea siguranţei rutiere, vă rugăm să ne contactaţi la adresa office@grsp.ro pentru a discuta cum vă puteţi alătura eforturilor noastre de a reduce numărul accidentelor rutiere.

Dacă România se va alătura celorlalte ţări Europene în eforturile de a reduce numărul victimelor accidentelor rutiere, procesul prin care societatea şi guvernul se implică în această problemă trebuie să se intensifice. Responsabilitatea implementării măsurilor de susţinere a siguranţei rutiere în România trebuie împărţită. Chiar Comisia Europeană vorbeşte despre siguranţa rutieră ca responsabilitate a tuturor.

Kathleen Elsig, Europe Regional Manager, Global Road Safety Partnership

Copyright 2013-2019 GRSP-Romania