Conducere

Marius Tudor
logo-apia-mic

Preşedinte

Marius Tudor – Secretar General, Asociația Producătorilor si Importatorilor de Automobile

„Siguranța rutieră este o componentă a vieții noastre cotidiene, fie că suntem conducător al unui vehicul sau pieton. Din păcate, accidentele rutiere continuă să reprezinte în România o problemă majoră de sănătate, rata deceselor rezultate din accidente rutiere (99/1 mil loc.) fiind cea mai mare din UE.

Pe măsură ce vom avea pe străzi cât mai multe mașini sigure, iar participanții la trafic vor înțelege mai bine interacțiunea dintre diversele tipuri de mobilitate mai vechi sau mai noi pe care le întâlnim, importanța respectării regulilor și a celorlalți participanți, vom reuși să înregistrăm și în România scăderi importante ale numărului de accidente cu urmări grave.”


Ioan Lefter
logo-crr-mic

Vicepreşedinte

Ioan Silviu Lefter – Director General, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România

„Suntem îngrijoraţi de amploarea crizei siguranţei rutiere la nivel global. Accidentele rutiere reprezintă o problemă de sănătate publică majoră, care afectează în principal persoanele tinere şi care din păcate rămâne neglijată.

Viaţa şi sănătatea pot fi protejate şi prin prevenirea dezastrelor şi a accidentelor sau înlăturarea efectelor acestora. Pregătirea în domeniul acordării primului ajutor întăreşte capacitatea comunităţilor de a răspunde la gravitatea situaţiei siguranţei rutiere.”


Cristian Nevzoreanu
logo-renault-mic

Vicepreşedinte

Cristian Nevzoreanu – Directeur Adj. Affaires Publiques, Groupe Renault Roumanie

“Împreună suntem pe drumul cel bun”.

Copyright 2013-2019 GRSP-Romania