Pune luminile pe drumul cel bun!

Pentru al cincilea an consecutiv, o acţiune naţională: Pune luminile pe drumul cel bun! pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz

  • Testul gratuit de lumini – demers iniţiat de Mercedes-Benz România şi susţinut de Parteneriatul Român de Siguranţă Rutieră GRSP România – a ajuns la al cincilea an consecutiv de desfăşurare.
  • Verificarea şi reglarea luminilor exterioare pentru toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz se pot efectua gratuit în perioada 1-30 noiembrie 2013.
  • Prin această acţiune, Mercedes-Benz România doreşte să asigure condiţii optime pentru participanţii la trafic, contribuind la scăderea numărului de accidente provocate de problemele de vizibilitate în sezonul rece.
  • Un demers susţinut de Parteneriatul Român de Siguranţă Rutieră GRSP România

Pe tot parcursul lunii noiembrie, în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România, se desfăşoară un program gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare. Campania se adresează tuturor posesorilor de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz, pentru a asigura o vizibilitate mai bună în trafic şi pentru a contribui la scăderea numărului de accidente pe timpul iernii.

„Testul gratuit de lumini” este un proiect derulat pe plan local încă din 2009 de către Mercedes-Benz, prima companie auto din România care a organizat o campanie de acest fel la nivel naţional, ce intenţionează să preîntâmpine o parte dintre problemele care pot apărea în trafic pe perioada sezonului rece.

„Testul de lumini a devenit un proiect cu tradiţie pentru Mercedes-Benz România, fiind deja la a cincea ediţie. Siguranţa în trafic reprezintă o prioritate pentru noi, iar testul de lumini este una dintre măsurile pe care le-am iniţiat în acest sens. În plus, dorim să oferim gratuit testarea şi reglarea luminilor exterioare tuturor posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz pentru a le răsplăti alegerea făcută – aceea de a se afla la volanul unui Mercedes-Benz”

a precizat Rolf Rosendaal, Director After-Sales Mercedes-Benz România

Mercedes-Benz România continuă an de an această acţiune, menită să reconfirme angajamentul companiei faţă de conceptul de siguranţă rutieră şi grija faţă de comunitate. În România, Mercedes-Benz a iniţiat testul de lumini pentru a sprijini toţi conducătorii auto şi pentru a implementa la nivel autohton o acţiune ce se desfăşoară în Germania încă din anii ’50.

Centre Autorizate de Service Mercedes-Benz: www.mercedes-benz.ro/centre

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz şi despre această campanie puteţi accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro/TestLumini şi www.media.mercedes-benz.ro

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright 2013-2019 GRSP-Romania