GRSP

ALATURA-TE PARTENERIATULUI NOSTRU

Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera reuneste membri care impartasesc interese comune si depun eforturi pentru cresterea gradului de siguranta rutiera, bazandu-se pe principii precum transparenta, dezvoltarea sustenabila si avantajul reciproc. Membrii GRSP Romania decid asupra proiectelor si a activitatilor desfasurate de asociatie si recunosc contributiile aduse de catre ceilalti membri.

Siguranta rutiera nu intra doar in atrbutiile sectorului public si al transporturilor. Efectele directe ale accidentelor rutiere se rasfrang si asupra sectorului sanatatii, sectorului social sau a celui economic. Mai mult, organizatii internationale, precum si societatea civila, se implica in activitati menite sa reduca numarul accidentelor rutiere. Initiativele sectorului privat sunt, de asemenea, in crestere, printre acestea numarandu-se o serie de programe de responsabilitate sociala la nivelul unor companii.

Daca siguranta rutiera reprezinta o prioritate pentru dumneavoastra sau organizatia pe care o reprezentati, sau daca doriti sa contribuiti la imbunatatirea sigurantei rutiere, va rugam sa ne contactati la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru a discuta cum va puteti alatura eforturilor noastre de a reduce numarul accidentelor rutiere. 

Daca Romania se va alatura celorlalte tari Europene in eforturile de a reduce numarul victimelor accidentelor rutiere, procesul prin care societatea si guvernul se implica in aceasta problema trebuie sa se intensifice. Responsabilitatea implementarii masurilor de sustinere a sigurantei rutiere in Romania trebuie impartita. Chiar Comisia Europeana vorbeste despre siguranta rutiera ca responsabilitate a tuturor.

Kathleen Elsig, Europe Regional Manager, Global Road Safety Partnership